Jag:

Jag är nu 1 år 17 månader och någon vecka! Väger runt 12,5 kg skulle mamma gissa på och är ganska lång för min ålder! Hur lång jag är vet inte mamma förrän 18-månaders kontrollen.
Det bästa jag vet just nu är att fortfarande att äta, busa och bestämma om allt och vad alla andra ska göra.
Jag sover uselt på natten, men det har jag gjort sedan jag föddes så mamma och pappa är vana. Jag vaknar många gånger varje natt, men oftast vill jag bara ligga näära mamma och pappa, och ha min gosigaste napp i munnen. Ibland är jag vrålhungrig och så säger jag Mamma, mimmi! Mimmi kallar jag min välling.
Jag älskar hundar, speciellt farmor & farfars hund Emma och mormor & morfars hund Loui.
Pratar mamma om morfar så tänker jag på motorcyklar och säga brrrum och håller händerna i luften som om jag håller i ett styre!
Jag pratar mer och mer varje dag, och härmar det mesta man säger. Klättra blir tätta osv.. Det går inte längre att räkna upp alla orden för det kommer flera nya varje dag. Mamma missade säkert 20-30 ord på förra listan och mer är det nu. Hemma pratar jag allra mest, och ofta är det bara mamma och pappa som förstår mig. Mamma, babia betyder Mamma, blöja! och Mi Ma betyder min napp, tissa betyder kissa, och titt dä betyder sitt där. Vissa ord förstår såklart alla andra runt omkring mig också :)
Jag blir otroligt lätt arg just nu, i alla fall hemma och när jag åker vagn. Har många raseri utbrott då jag lägger mig ner och sparkar, slåss och skriker.
Det gör ont i min mun sedan några veckor tillbaka, fyra tänder är på väg upp, men det går så otroligt segt.
Jag älskar min förskola och springer in dit på morgonen med ett stort leende! Jag har ju alltid älskat när det händer saker.
Hemma tycker jag att de flesta leksaker är rätt tråkiga! Men älskar att klättra upp på bordet i vardagsrummet och riva i skåp och lådor. Dessutom älskar jag att städa, torka och plocka med saker! En annan favoritsyssla just nu är att klä på sig mössor, skor, solglasögon mm och när jag fått på mig sakerna traskar jag runt med världens leende på läpparna och är SÅ stolt.
Jag gillar inte att åka vagn, skulle mycket hellre gå precis överallt... Men så skulle vi aldrig komma i tid någonstans.
Imorgon fyller pappa 22 år föresten, Grattis älskade underbara bästa pappan i världen!!! pusspusspusspuss


RSS 2.0