Mamma syr ännu mer...

Mamma hittade ett tyg hon tyckte om på Åhlens och det fick följa med hem för att bli en klänning:

Så lite fler bilder från dagen i bandängen:en underbar dag i bandängen

Eftersom jag har varit sjuk och hostat en hel del så har jag fått vara hemma med mamma. Igår klättrade jag dock på väggarna hela dagen och fick en och annan bula på köpet av att vara inne en hel dag (klättra i bokhyllan = ramla ner, klättrade på soffkanten= ramla ned med huvet före, klättra upp på soffbordet = ramla med pannan i golvet). Så eftersom jag bara är lite snorig och har hosta, som antagligen är förkylningsastma, så gick mamma ut med mig och vi mötte upp Madde & Amanda som också hade en ledig dag. Vi var i parken och lekte i snön, i klätterställningen, gungade, tittade på djuren och fick god varm choklad med pannkakor! och så kakor... (det var tur att det inte var några andra mammor i parken för då hade de väl fått slag på vilka goda sötsaker vi fick smaska på..) Men det var trots allt fredag och dagen kunde inte ha varit mysigare!!! Solen tittade fram ett tag också och vi njöt verkligen.
Här kommer bilder som Amandas mamma Madde tog med sin underbara kamera:


Mamma syr mera..

En liten söt vit- och rödrutig kjol har mamma sytt (tyg från farmor, tack!). Super gullig tillsammans med en vit ny ribbstickad tröja från pop.
Ännu sötare på:
Såhär söt var jag när jag somnade framför tv:n igår kväll.... (är ju sjuk just nu, förkyld med massor av hosta som vanligt..)En bild som togs för någon vecka sen eller två:
En bild från idag; frukost i vardagsrummet får man när man är sjuk och nybadad:


Blöjfri

Helt blöjfri sedan igårkväll och inga olyckor skedda ännu. Mamma & pappa tycker jag är jätte duktig som lyckades hålla mig hela natten, och som sedan sprang upp till pottan på morgonen och kissade massor!
Mamma tänker dock inte stressa fram något, utan blöjan får åka på när vi går ut och när jag är på dagis. Det blir lättare när det blir varmare och man kan stanna upp ute för att kissa på gräsmattan om det skulle behövas ;)

Mamma Nina syr

Mamma har sytt en kjol och en tunika/klänning till mig i ett tyg som egentligen är ett påslakan från IKEA. Tunikan har vita kantband medan kjolen har ett rött kantband.
Idag hade Maja kjolen på sig med vita strumpbyxor och en röd tröja till, jätte fint!
Bilderna är från mobilen, så de är inte jätte bra.
 

RSS 2.0